fredag, juni 13, 2014

TGIF!!! (105/365)

Åh, så skönt att det är fredag!!! Jag vaknade alldeles ostressad och tog det lugnt och hann till och med läsa lite innan jag gick iväg till bussen. Och framme på jobbet kändes det bra. Inga jobbiga mail, inget nytt och superviktigt som måste göras meddetsamma. Bara fyra saker på dagens lista och jag jobbade till fem och hann med allt på listan! Så när jag gick från jobbet kände jag mig overkligt avstressad...

Lunchen tillbringade jag på Emporia. Jag lyxshoppade en ögonskugga och ett läppstift från MAC och en kokosbodymist från Body Shop och en svart kjol och en svart tröja på Lindex. Och sen gick jag till Ica och köpte kvällens middag. Och blev jäkligt irriterad på den sjukt otrevliga bruden i kassan. Jag skulle skanna ut mig och frågade hur man skannade brödet och hon sa att det gjorde man vid sidan och jag sa att det inte kändes säkert att lämna mitt kort i kortläsaren och hon sa att man skulle skannat innan och jag sa att det framgick liksom inte och hon bara vände ryggen till och gick och jag blev irriterad och sa "tack för hjälpen, ursäkta att du fick jobba" och skannade mitt bröd. Och blev så irriterad att jag glömde gå på Systembolaget.

När jag kom hem från jobbet satt vi ute och drack vin och åt bröd och olivolja och lomo och när det blev för kallt gick vi in. Och nu kollar vi Scandal och i morgon är det tjejlördag.

Inga kommentarer: