onsdag, juni 11, 2014

Som Dolly Parton i 9 to 5... (103/365)

Cirkusen var inte kvar i morse när jag väntade på bussen. Åtminstone la jag inte märke till den och man tycker ju att jag borde lagt märke till om det stod en cirkus på andra sidan gatan?

Det regnar idag, men är varmt och kvavt och faktiskt mysigt ändå. Jag funderar på om jag ska springa när jag kommer hem, eller om jag ska köra Jillian på trädäcket. Vad jag än bestämmer mig för blir bra.

Jag måste fila ner naglarna ikväll. Jag förstår inte hur de kan växa så snabbt? Redan efter två veckor var de på gränsen till att vara för långa. Nästa vecka gör jag nya. Sista gången på länge. Naglar och sommarskor passar inte ihop. Två gånger jag har råkat sabba en nagel när jag använt den som skohorn. Och ett riktigt skohorn är inte riktigt anpassat för tofflor.

Ibland känner jag mig som Dolly Parton i 9 to 5. De andra ogillar henne för att hon är chefens älskarinna. Fast i själva verket är hon inte alls hans älskarinna, utan ogillar honom. Förutom att jag inte ogillar min chef och igen tror att jag är hans älskarinna, men typ ändå liksom. Någon stör sig på något som är jag som egentligen inte alls är jag... Typ...

Och stressad är jag. Över allt. Jobb, trädgård, hem, mat, träning... Och arg och irriterad blir jag hela tiden. Och eksemen kliar. Och jag sover dåligt. Och jag borde verkligen göra något i stället för att bara sitta och tänka på hur stressad jag är över att jag inte gör något... På lördag har jag tjejlördag igen. Då ska jag försöka göra något vettigt. Inte bara tänka på att jag borde göra något vettigt...

Inga kommentarer: