tisdag, juni 10, 2014

Och på andra sidan av gatan står det en cirkus (102/365)

Fy vad jag är varm! Och stressad! Men just nu framförallt varm! Och fattar inte hur jag ska kunna sova inatt. I pyjamas och med tre jyckar i sängen...

Jag har jobbat hemifrån idag. Vaknade tyvärr inte förrän klockan sju och jag som hoppades på att vakna onödigt tidigt så att jag skulle kunna börja jobba onödigt tidigt. Inte förrän kvart i åtta började jag. Och blev stressad över allt jag hade att göra och visste inte hur jag skulle börja, men tog mig en islatte och satte mig ner och försökte strukturera upp det hela. Och sen kändes det bättre. Så jag tog med Daisy och Dixie på en halvlång runda och det gick faktiskt bra. Inga slagsmål. Inga incidenter. Och strax innan lunch gick jag ut och satte mig och jobbade i trädgården. I skuggan. Galet varmt idag! Men skönt i skuggan! Och jag tog en halvtimmes läspaus i stället för lunch eftersom jag fastar idag.

Jag jobbade till typ fyra och låg sen och läste en stund och sedan tog jag mig i kragen och sprang en sväng. Själv. Ville inte plåga några stackars jyckar i den här hettan... Jag sprang cykelvägen mot Lomma och det var varmt och jag var törstig och ingen skugga att skåda så långt ögat kunde nå. Jag trodde jag skulle dö. Det gjorde jag inte, men när jag kom hem var jag matt, varm, svett och darrig och satte mig i trädgårdssoffan en lång stund innan jag orkade röra mig.

Och ikväll har jag pustat ut och försökt att inte tänka på hur stressad jag är och jag har tagit mig i kragen och beställt saker på internet och tittar på den mycket avslappnande serien The Glades. Snart blir det sängen och I maktens skugga av Viveca Sten. 120 sidor kvar. Kanske blir jag klar ikväll?

Och på andra sidan gatan står det en cirkus...

Inga kommentarer: