tisdag, maj 06, 2014

Jag sov dåligt (67/100)

Jag sov galet dåligt i natt. Jyckarna trängdes som galningar och jag var uppe säkert tre gånger för att flytta Dolly. Dixie låg på mitt täcke och jag försökte sparka bort henne, men hon la sig bara tillrätta på mina fötter i stället. Daisy låg med huvudet på min mage. Så när klockan ringde första gången hörde jag den inte. När den ringde andra gången fick jag bråttom. På med kläder, ut med Dixie, in med alla i köket och iväg till bussen för att hinna till läkarbesöket klockan nio. Och jag hann. Och var frisk. Och skulle egentligen fastat men hade ont i huvudet och köpte frukost och gick upp på jobbet och åt och jobbade och tog en treo och tog bussen hem klockan elva.
Jag såg en fin klematis som blommade när jag gick till jobbet
Jag kom hem och gick ut med Dolly och Daisy och satte igång att jobba och var väl lite mindre effektiv än vad jag önskat. Och klockan blev fyra och Dixie ville gå ut och satte igång att yla som en besatt och jag började packa ihop och Syrran ringde och Dixie ylade och jag tog ut henne i trädgården (Dixie, inte Syrran) och det räckte inte så jag fick gå en riktig runda med henne i stället. När vi kom ner till bajstunnan tittade jag på en blomma och trampade i ett hål och trillade och skrapade upp ett stort sår på knät och ett litet på handen. Och var inte sugen att gå någon runda så vi gick hem.

Vi la oss i soffan och jag började se Be Here to Love Me (varför har jag inte sett den tidigare???) och min man kom hem och tog med sig Dixie och körde och köpte gyrostallrik. Och nu har vi ätit och tittat på Criminal Minds och jag vill gå och lägga mig och av någon anledning är jag övertygad om att det är fredag i morgon???
Bild från igår - två änder jag hälsade på
Bild från igår - vattenfallet i Pildammsparken

Inga kommentarer: