torsdag, april 10, 2014

På Nebbioloprovning (41/100)

Ikväll var min man och jag på Nebbioloprovning på Systembolaget. Nebbiolo är ju min favoritdruva, så det var riktigt kul och intressant. Och faktiskt hade vi bara provat två av de sex som testade och det var ju extra kul. De två provningstimmarna flög iväg och min man och jag tog bussen hem och sitter nu och dricker ett Nebbiolo och äter lite tryffelchips och tittar på Criminal Minds. En fin avslutning på en fin kväll.
Min man poserar fint
Det snålas inte med de goda vinerna direkt... 
På väg till Centralen
I förmiddags åkte jag in på jobbet och jobbade ett par timmar. Jag var inte speciellt tidig eftersom hela morgonen gick åt att rasta hundar, mata hundar, plåstra om hundar... Men jag jobbade och fick gjort en del och efter jobbet gick jag inom Ola & Ko och köpte Rilletes och sen inom Triangelns Ost och köpte getostar, tryffelchips och minitoast till rillettesen och sen köpte jag en Chablis till det hela på Systembolaget. Det märks att det är min fredag i morgon...

När jag kom hem ville Dixie inte att jag skulle jobba, utan ägna mig åt henne, så jag fick sluta klockan fyra och vi gå en långrunda och när vi kom hem fick jag jobbat en liten stund till och sen kom min man hem och jag fick spänningshuvudvärk och jätteont i magen och var tvungen att ta en treo och en macka för att klara att gå på vinprovningen.

Och i morgon jobbar jag hemifrån och det känns nästan som att vara ledig! Jag ser framför mig hur jag äter fredagsfrukost i godan ro medan jag börjar jobba tidigt, tidigt i pyjamasen. Kanske är jag klar redan till klockan två och hinner se ett avsnitt Vampire Diaries innan det är dags att börja fira Dixie som fyller hela ett år i morgon.

4 kommentarer:

Kattalena sa...

Vad kul med vinprovning! Och Rilettes? Det har jag aldrig ätit! Har ni ätit det förut? Är det gott? Det är det nog antar jag eftersom du köpt det... hehe.

åsa sa...

Jag fick det på smörgåsen när vi var i Frankrike när vi gick i gymnasiet. Inte ätit det sen dess tills jag fick prova i köttaffären. Galet gott alltså! :-)

Anonym sa...

Mums. Rilettes var det länge sedan jag åt. Bra att du påminde om det :-).
/becka

åsa sa...

Ja, kan tänka mig att det är något för dig Becka :-)