fredag, april 18, 2014

Långfredag (49/100)

Idag har jag varit utanför hemmet för första gången på en vecka. Efter frukost och påskäggsutdelning (från min man eftersom jag ju varit sjuk och inte köpt något till honom) och face time med Syrran och Bebisen hoppade vi in i bilen och körde till Hornbach. Och jag ville ha rosor och pioner men köpte dahlior, hundhalsband och staket. Vi åkte hem och åt lunch och pratade med Modern i telefon och jag såg Dazed and Confused och min man gick ut i trädgården och jag gjorde honom sällskap och vi rensade lite i rabatterna och rökte cigarill och planterade en påskkruka och vi har grillat oxfilé och gjort potatissallad och nu är det  dags att äta och se någon film.

I mitt påskägg, som inte var något ägg utan en presentpåse, låg en palett och en ögonpenna från Bobbi Brown och jag längtar efter att få gå och jobba och sminka mig och känna mig fin igen.

Och jag är glad att jag tog mig i kragen och duschade och tvättade håret igår så att jag såg någorlunda respektabel ut när Syrran ringde i morse.

Egentligen skulle vi långgrillat revben så här på långfredagen, men tiden försvann och eftermiddagen kom alldeles för fort så vi hann inte med någon långgrill, men oxfilé sitter ju alltid fint, så jag klagar inte.

Tolv filmer har det blivit under min förkylningsvecka och det är ju faktiskt inte så illa.

Päronträdet blommar nästan
Krukor
Vitsipporna
Vi grillar
Rabarber
Solrosor
Påskkrukan

Inga kommentarer: