onsdag, april 16, 2014

Det här med Facebook... (47/100)

Alltså det här med Facebook, så jävla trött på't! Jag ska verkligen ta en time out för jag tycker Facebook är otroligt ointressant nuförtiden! Alldeles för mycket reklam förklätt till inlägg och jag bryr mig inte om vem som är med i vilken tävling och varför och alla ointressanta länkar som läggs upp utan förklaring, alla som aldrig lajkar vissa och alltid lajkar andra. Och du lajkade inte mig så jag tänker inte lajka dig. Jag vill se mer semesterbilder, bilder på mat, hundar, husdjur, barn, selfies, trädgårdar, länkar med förklaringar så man förstår varför det länkats... Det enda jag kommer att sakna under min time out är att få reda på vem som släpper nytt och åker på turné.

För övrigt har jag jobbat idag. Hemifrån. I sängen. Och jag började redan klockan sju så jag slutade klockan två. Fick oväntat mycket gjort dessutom. I morgon måste jag försöka ta mig in till stan (vilket inte verkar vara det lättaste eftersom alla mina hållplatser verkar vara indragna eller flyttade) och jobba ett par timmar och köpa påskägg till min man.

Nu ser jag en film. Blev tvungen att ta en bloggpaus för jag blev lite trött på den. Två griniga gamla gubbar som leker krig i skogen i mörkret. Förmodligen är det mörkt för att de är för gamla att slåss på film så att det syns. Robert DeNiro och John Travolta i Killing Season. Inga sympatiska killar i den här filmen. När jag är klar får det nog bli något med Matthew McConaughey. Gärna något där han inte har så mycket på sig...

Inga kommentarer: