torsdag, mars 06, 2014

Pink (6/100)

Igår satte vi upp den rosa hyllan på den rosa väggen i köket och så bra det blev! Jag blev faktiskt riktigt, riktigt nöjd! Jag ska bara köpa en mintgrön vas och en rosa ljuskopp att pimpa översta hyllan med, sen är det komplett. Dixie hjälpte till. Hon blev sen mycket, mycket trött.
Rosa hylla i rosa kök
Innan vi satte upp hyllan var vi ute och sprang intervaller med Daisy och Dixie och det gick väl sådär. Jag är galet trött av allergin och mina ögon är trötta och rinniga och jag såg knappt vad det stod på telefonen och höll på att missa när det var dags att springa fort. Eller sluta att springa fort. Men sprang gjorde jag och tog i gjorde jag och svettades gjorde jag. Och idag känns det nästan som om jag har lite, lite träningsvärk.

Och idag fastade vi, faktiskt halva dan. Men jag var och klippte mig i eftermiddags (och fick som vanligt grav separationsångest eftersom hon klippte av massor) och var alldeles för snygg för att inte äta något ordentligt, så ikväll har vi ätit räkor och baguette med vitlökssmör och druckit lite vitt vin. Dixie är trött av en dag på jobbet med min man och sover nu på Dolly. Ikväll hoppas jag på att gå och lägga mig tidigt, för i morgon är det ju FREDAG! Och då ska jag fixa så att mitt kontor blir lika fint som alla andras kontor. Och sen ska jag gå hem och äta köttprodukter och dricka vin och titta på Under the Gunn. Eller kanske Vampire Diaries?

2 kommentarer: