onsdag, februari 05, 2014

Inte så het...

Allvarligt talat känner jag mig inte speciellt het idag. Inte het alls faktiskt. Jag vaknade i natt och hade ont i magen och låg och tyckte synd om mig och väntade på att det skulle gå över. Det gjorde det inte, men jag somnade ändå till slut. Och vaknade när klockan ringde och hade ännu mer ont i magen och tog en tablett och låg kvar i sängen och väntade på att den skulle verka och det blev bättre men inte bra. Så jag stannade hemma från jobbet och fick ont i huvudet och blev snuvig och nysig och har legat i soffan med och utan jyckar och tittat på Project Runway typ hela dan. Och målat naglarna pastelligt, vårigt lila.

I morgon satsar jag på att jobba igen. Jag har mängder att göra och det är inte utan att jag känner mig lite stressad, men det får gå. 

I måndags fastade vi och jag undrar varför vi gör det egentligen? Är det verkligen så bra? Är det någon poäng med det? Ja, vi ska fortsätta ett tag till och sen får vi väl utvärdera det hela och se vad vi tycker. I alla fall ska jag fortsätta tills jag varit på den årliga hälsoundersökningen, det kan väl inte skada i alla fall... 

Igår städade vi arkivet på jobbet och det var härligt och befriande att kasta, kasta, kasta. Jag blev sugen på att gå hem och kasta, men hamnade såklart i soffan framför tv:n i stället. Och vi hade hummus, bröd och fetaost till middag och det var galet gott! Hummus borde vi äta oftare!

På fredag hämtar vi vår nya bil och i helgen provkör vi.

Nu ska vi äta lövbiff med vitlöksost (tack för tipset Katta!) och se Criminal Minds och jag vill gå och lägga mig tidigt. 

Inga kommentarer: