fredag, januari 10, 2014

TGIF!!!

Wohoo! Äntligen fredag! Och i kväll äter vi sushi och dricker öl! Jag har börjat uppskatta öl mer och mer på sista tiden så det ska bli spännande att se hur det är till sushi...

Veckan har gått sjukt fort, kan ju bero på att den varit kortare än vanligt... Jag har inte hunnit med hälften av vad jag tänkt mig på jobbet så kanske jobbar jag hemifrån i helgen. Fast bara lite i så fall. Vill gärna hinna med att ta bort alla julsaker som jag egentligen ville få bort redan förra helgen, men lådorna är på vinden och ingen har tagit ner dem...

Inte har vi tränat något heller. Det här med att det är mörkt och kallt och regnigt dygnet om, gör att jag mest vill krypa upp i soffan under en filt när jag kommer hem från jobbet. Och vår vegetariska vecka blev inte heller så vegetarisk... I tisdags fick jag fel matlåda med mig, trodde det var ankbröst och sötpotatis, men var lammstek från gudvetnär... Så jag åt bara en skiva på ett knäckebröd och när jag kom hem var jag akut sugen på kött i stället för vegetarisk paj, så kött fick det bli.  Men i onsdags gjorde vi en vegetarisk chili som var hur god som helst.

Och igår halvfastade vi och åt lite vegetarisk chili till middag och fuskade och tog en öl till. Vansinnigt gott!

I lördags var vi hos Svärmor på middag, hon bjöd på älgentrecôte och potatisgratäng och vi hade Dolly med oss i stället för Dixie för ovanlighetens skull. Och på förmiddagen var vi på Spille med Daisy och Dixie och rastade dem rejält så att de skulle vara trötta och nöjda när vi var borta. Och min man och jag såg Under the Dome i stället för att träna.

I söndags var jag på boklunch med julklappsutdelning hos Ingrid och hon bjöd på baconlindad kalkon och äpplekaka och vi åt och drack och pratade och jag glömde min telefon i bilen och hade ingen aning om vad klockan var på hela tiden och det var faktiskt skönt att inte veta vad klockan var. Att bara få vara en stund. Och min man kom och hämtade mig och han lagade älgfilé och potatisgratäng och jag trodde inte jag skulle kunna äta något, men jag var tydligen hur hungrig som helst och vräkte i mig och vi såg Criminal Minds och kom i säng lite för sent.

Och i måndags halvfastade vi och försökte hålla oss sysselsatta hela dan för att inte känna hungern. Och det gick faktiskt riktigt bra. Vi var på Spille med jyckarna och vi veckoplanerade och veckohandlade och tränade och åt soppa till middag och såg Criminal Minds och plötsligt var det dags att sova.

Och idag är det ju äntligen fredag och jag ska nu gå på lunch och inhandla förtugg och öl inför kvällens fredagsfirande.

Inga kommentarer: