tisdag, januari 21, 2014

Korsord och Criminal Minds

Vi kom i säng alldeles för sent igår. Det blev ett avsnitt Criminal Minds för mycket. Och sen släckte vi alldeles för sent. Vi skulle bara bli klara med korsordet och vi var i slutet och det var lite för svårt så vi fick googla de sista svaren. Och klockan blev mycket men Dixie väckte oss inte förrän kvart över sex. Min man och jag tog bussen tillsammans i morse och det var kallt och jävligt och jag köpte mig en latte att värma händerna på och den är slut och jag har på gränsen till huvudvärk och har haft det sen igår och tänkte ta en tablett innan jag gick och la mig, men gjorde det inte. Kanske en treo nu i stället?

Jag slutade tidigt i fredags och såg framför mig hur jag tillbringade eftermiddagen med att träna, städa och lösa korsord. Tyvärr hade Dixie andra planer... Hon tog dammtrasan och hon tog diskhandduken och hon gick runt och störade sig så jag tog ut henne i trädgården för att lugna ner henne och det hjälpte väl ca 2 minuter. Så jag tillbringade eftermiddagen med att se till så att Dixie inte hittade på något dumt. Min man kom hem, jag blev glad, vi åt räkcocktail och lagade rösti, oxfilé, sparris och aioli och såg ett par avsnitt Criminal Minds och jag somnade i soffan, helt utmattad av en vecka ensam med jyckar och jobb.

I lördags hade vi sovmorgon och efter frukosten åkte vi till Spille och lät jyckarna rasta av sig en veckas frustration. Jag hade tänkt jobba ett par timmar, men var så trött, så trött så vi löste korsord och softade och hade ost i ugn och Criminal Minds till middag.

I söndags tillbringade min man dagen med att vara sjuk, så jag diskade all disk i hela köket och satte mig sen att jobba (och fasta eftersom jag inte hade någon aptit och min man ändå inte kunde äta). Klockan sju orkade jag inte jobba längre och då mådde min man lite bättre, så vi löste korsord och tittade på ett avsnitt Criminal Minds innan vi gick och la oss.

Igår jobbade jag och min man var hemma och var sjuk och jag åt knappt något på hela dan eftersom jag fortfarande inte hade någon aptit, men när jag kom hem gjorde jag goda klyftisar och vi stekte biff och värmde köpt bea. Jag hade tänkt göra egen, men de hade varken dragon eller persilja på Hemköp, så det blev inget med det...

På fredag är jag ledig och ser fram emot att äta frukost och lösa fredagskrysset i DN.

Inga kommentarer: