fredag, december 13, 2013

TGIF!!!

Äntligen fredag!!! Jag sitter hemma i soffan och jobbar och känner att jag är på väg att få ont i magen. Av stress. Av att Dixie driver mig från vettet! Hon bara går runt och tuggar på kartonger och letar filtar hon kan slita söner och rotar i papperskorgar och jag vill bara få äta min frukost utan att stressa, utan att bli arg, utan att få ont i magen. Det enda jag säger till henne är "sluta Dixie". Hon måste ju tycka att jag är världens tråkigaste matte!

Men jag har sovit gott i natt. Kom dock i säng lite senare än beräknat och låg och pillade med datorn alldeles för länge och släckte inte förrän kvart över tolv. Dixie sov i hundrummet, jag gick bara upp och nattade henne en gång och det var precis när jag släckt.

Lite stressad är jag över allt som ska hinnas med idag. Jag tänkte försöka ta mig till jobbet vid tolv och innan dess måste jag duscha och göra mig i ordning och packa väskan med jobbprylar, julklappsprylar och kläder och smink inför kvällens julbord. Och när jag kommer in till stan måste jag springa ett par ärenden innan jag helt kan släppa det här med julklapparna. Puh! Så lite stressad är jag ja...

Jag är även stressad över julklapparna till min man. Jag trodde jag kommit på en bra sak, men nu visar det sig att den är slut i lager överallt och inte kommer in förrän i mitten av januari, så det är väl bara för mig att försöka komma på något nytt. Och sen börjar jag inse att jag måste försöka köpa alla andra julklappar i helgen, annars har jag inte tid förrän på torsdag nästa vecka och då borde jag koncentrera mig på min man julklappar.

Men det är skönt att det är fredag, tråkigt bara att det regnar, det kommer ju att sabba mitt hår om jag inte har paraply och hur ska jag kunna bära ett paraply också...?

Och nu verkar Dixie ha lugnat ner sig och jag blev lussad av Lilian på FaceTime och kanske är jag inte lika stressad längre... Bäst att jag utnyttjar den här lugna stunden och äter det sista av min frukost och dricker min snart kalla latte...

Bara sex arbetsdagar kvar till julledighet...

Inga kommentarer: