torsdag, september 19, 2013

Lost

Vi tittar på Lost mest hela tiden och vill ju bli klara nu när alla serier drar igång. Lost är bra och alldeles förvirrande och jag ifrågasätter allt mest hela tiden och undrar om vi inte måste se säsong sex en gång till? Fast inte nu, sen...

I måndags gick det inte så bra att jobba hemifrån så jag slutade redan klockan två och flyttade foton och  såg ett avsnitt Dexter och körde ett pass Jillian och det var galet jobbigt! Min man kom hem och vi såg två avsnitt Lost fast klockan egentligen var alldeles för mycket.

I tisdags jobbade jag effektivt tills klockan blev fem och när jag kom hem lyssnade vi på musik och drack ett glas vin medan min man förberedde middagen och medan maten stod i ugnen tog vi med jyckarna ut på en runda och när vi kom hem igen åt vi och tittade på Lost.

Igår fastade jag och jobbade åter igen effektivt tills klockan blev fem och vi åkte till Coop och handlade och jag var på Lindex och letade stickad klänning, för det är ju himla fint på hösten kom jag på när jag kollade gamla foton och såg mig trava runt i skogen med jyckarna, i en grå stickad klänning. Vi såg ett par avsnitt Lost tills det var dags för min man att åka till Stockholm och jag försökte lägga mig tidigt för att se lite Dexter, men Dixie vägrade såklart. Men 45 minuter senare gav hon upp och la sig med oss andra och jag såg ca 20 minuter Dexter innan jag blev alldeles för trött och somnade.
Jag gick till jobbet
Lost är vad jag känner mig idag, trött i huvudet, förvirrad, tankarna på alla möjliga håll, minst av allt på jobbet. Jag vaknade kvart över fyra i morse och skulle bara se hur telefonen såg ut efter uppdateringen och plötsligt var klockan kvart i sex och jag bökade runt med jyckarna en stund innan jag slutligen somnade. Jyckarna uppförde sig ovanligt väl hela morgonen och jag var inte alltför sen till jobbet och snart är det dags att gå hem till dem igen. Fast på väg till bussen ska jag nog köpa mig en ost och en salami för i morgon är det fredag!

Inga kommentarer: