onsdag, september 11, 2013

Arg som ett bi

Idag är jag ledig, kompar för att ta hand om valpen. Fast jag har jobbat en stund, jag hann inte bli riktigt klar igår. Men nu tror jag att jag jobbar klart för idag. Jag har så många projekt jag vill ta tag i, att jag inte vet var jag ska börja... Vi behöver städa. Jag behöver plocka undan och damma och kasta och rensa, men här är så stökigt att jag blir helt matt. Jag behöver ta tag i iPhoto också. Göra ett nytt bibliotek så att jag äntligen får se mina foto igen. Saknar det faktiskt. Ja och så är det ju det här med iTunes och alla saknade filer... Det borde jag också ta tag i... Jag kanske ska göra upp ett litet schema för idag? En timmes städande, en timmes iPhoto och en timmes iTunes?

En stund senare... 

Jag gick ut med jyckarna för en stund sen. Daisy blev nödig och jag plockade upp efter henne. Precis som jag alltid gör. En kvinna öppnar dörren och säger något. Jag säger ursäkta? Hon frågar om jag plockat upp efter min hund. Jag visar henne den fulla påsen och säger att ja, det har jag, därför står jag med en full påse i handen. Hon undrar om jag verkligen är säker och jag säger att ja, det är jag. Då börjar hon babbla om kunder och bajs på trottoaren och jag säger att jag går här förbi varje dag och jag plockar alltid upp efter mina hundar och då hävdar hon att det vet inte hon för det är första gången hon ser mig. Vilket bara är bull! Jag upplyser henne om att jag bott här i åtta år och det är mycket märkligt att hon inte sett mig förr och hon fortsätter om bajset och jag är så mogen att jag säger till henne att klippa gräsmattan framför huset för den stör mig. Och sen går hon ut och kollar och hittar bajs och jag säger till henne att det i alla fall inte är efter min hund. Fy fan vad jag var arg! Samma kärring har varit på min man en gång om samma sak. Fast då kissade bara Daisy. Eller vem det nu var. Och det är jävligt märkligt att hon aldrig skulle ha sett mig...? Jag ser henne varenda jävla dag när hon går runt med sina stavar och mer än en gång har Dixie stannat och tittat förundrat på henne.

Nä, nu är jag arg och upprörd och har fått ont i huvudet och dricker kaffe och vatten och fastar och håller på med iPhoto och började städa men det är så mycket jag inte vet vad jag ska göra med att jag får vänta tills min man kommer hem.

1 kommentar:

anna sa...

Åh, jobbig människa!! Var var det?