tisdag, juni 04, 2013

Färgglad tisdag

Igår steg min man upp klockan fyra för att åka till Stockholm och jag kunde inte somna om. Jo, jag somnade till slut och sen vaknade jag inte och fick tvinga upp mig klockan sju. Jag fixade med alla morgonbestyr och tog bussen halv nio och borde ha varit på jobbet nio, men eftersom broarbetet inte tycks ta slut så var jag inte på jobbet förrän halv tio... Och sen hann jag ungefär sätta igång datorn och äta frukost innan det var dags att gå till kiropraktorn. Och hos kiropraktorn läste jag om höftartros och frågade om det möjligtvis var det jag hade, men det trodde han inte eftersom jag svarar på behandlingen... Och han knäckte och vred och tryckte och sa att det var bra att jag hade ont när jag varit där...

När jag kom hem från jobbet satte jag mig i trädgården med två jyckar, ett glas vatten och en bok. Jyckarna övergav mig ganska fort och när vattnet var slut gick även jag in. Jag satte in lite mat i ugnen och gick ut en sväng med jyckarna och sen åt jag middag och tittade på Bones och gick ut med jyckarna igen och såg lite mer Bones och gick och la mig och läste tills klockan blev för mycket.

Fint i trädgården
I morse vaknade jag tidigare än väntat och låg och läste tills klockan ringde och när jag kom ut ur duschen hörde jag att Daisy stigit upp. Hon var tydligen på g och fick upp Dolly också ur sängen och de gick in på sitt rum och busade en stund innan de gick ner och la sig i soffan. Jag är trött på att alltid vara svartklädd så jag fick på mig en blå klänning och en röd kofta och känner mig som midsommar. Jag har svarta tofflor, men hade velat ha röda. Jag hann med bussen tjugo över åtta och var på jobbet innan nio eftersom dagens busschaufför körde en annan väg och alltså undvek broarbetet och kön som tillhör.

Ikväll kommer min man hem och innan jag kommer hem borde jag gå och köpa mig lite tejp. Och en ost. På torsdag dricker vi champagne och en bit Delice de Bourgogne hade passat fint till. Kanske en liten toast skagen också...?

Inga kommentarer: