tisdag, maj 28, 2013

Kanske är det tisdag?

Jag är trött och hängig och har mest lust att gå och lägga mig och kanske borde jag göra det i stället för att sitta här och se ett avsnitt Bones. Jyckarna har ätit, jag har ätit, jyckarna har kissat och jag har tränat så egentligen är vi ju klara.

I förmiddags var jag hos kiropraktorn igen och det är väl därför jag känner mig lite hängig? Jag har ont lite överallt, men förmodar att det är på ett bra sätt? Han knäckte och vred och knackade och tryckte och när han tryckte på min höft kändes det som om jag skulle svimma. Men samtidigt som jag har ont och är trött och hängig känner jag mig rörligare och lättare än på länge.
Maskros i trädgården
Min man är i Stockholm så kvällen har jag tillbringat med jyckarna. Vi har kollat Bones och jag har fyllt diskmaskinen för jag fick lite ont i magen när jag tänkte på att min man skulle komma hem till ett kök som såg ut som en soptipp och jag lagade rabarberkalkon och Daisy har fått sina örondroppar.
Rabarberkalkonen
Igår vaknade jag och hade ont i huvudet och kände mig hängig och trött och håglös och bestämde mig för att stanna hemma. Och som vanligt när jag är hemma och är sjuk så kommer fönsterputsarna, men den här gången hade jag i alla fall klätt på mig, men köksdörren var öppen, så jag fick lämna min lunch vid soffbordet och rusa bak och stänga den innan jyckarna sprang ut och skrämde livet ur fönsterputsarna. Jag försökte även bota min huvudvärk med att springa en sväng med Daisy. Det gick sådär. Medan jag sprang kändes det bra, men när jag kom hem fick jag ta en treo. Jag låg en stund med Dolly i gräset och när jag kom in såg jag en fästing krypa på mig. Jag dränkte den. Överlag en ganska dålig dag.
Dolly solar
I söndags hade jag också ont i huvudet och var trött och hängig och håglös, men vi åkte till Ikea och shoppade till jobbet och åkte och lämnade allt på jobbet och åt en sen lunch när vi kom hem och jag sov middag i cirka två timmar och min man grillade lammrostbiff och vi gjorde potatissallad och det var hur gott som helst och sen åkte min man till Stockholm och jyckarna och jag gick och la oss.

Inga kommentarer: