tisdag, april 23, 2013

Vissen

I morse vaknade jag och hade ont i huvudet, i ena bihålan och i magen. Efter en stunds funderande bestämde jag mig för att stanna hemma. Tjejerna och jag låg kvar i sängen och läste till halv tio och sen åt jag frukost och tittade på The Killing och efter frukosten fortsatte jag att kolla The Killing och pausade för att ta med tjejerna till Netto. Jag är nu klar med säsong två av The Killing och ser ivrigt fram emot säsong tre i sommar.

Nu ikväll har jag läst ut en bok och ätit macka till middag och kollar på Bones. Tänkte att Bones ska vara mitt nästa projekt. Tyvärr verkar internet lite ostadigt så bilden är inte den bästa just nu... Det blev ingen latte till mackan eftersom jag insåg att min onda mage berodde på att jag druckit latte på icke laktosfri mjölk. Korkat? Ja, mycket!

Jag har inte tränat idag, jag hade faktiskt tänkt stå en stund på trampen, men eftersom jag haft så ont i magen så blev det inget. Skit samma. Jag får väl träna i morgon i stället.

Jag har bara lite ont i magen nu och ska snart gå och lägga mig. Huvudet gör typ inte ont alls, inte bihålan heller, den är bara lite täppt. Hoppas det hjälper med lite nässpray. Jag får väl försöka sitta och sova i natt...

Inga kommentarer: