måndag, april 08, 2013

Blodprov

Halv nio i morgon bitti ska jag ta blodprov och jag förstår inte hur jag ska lyckas komma i tid till det... I morse hann jag till morgonmötet klockan nio med nöd och näppe. Förstår verkligen inte att jag är så morgonpigg på helgen och så morgontrött på vardagarna...?

På lunchen gick jag och shoppade mig en illgrön kofta och en randig kjol och jag fantiserar om islatte var och varannan dag och längtar sjukt mycket till solen och värmen. Men nästan mitten på april är ju nästan maj och i maj måste det väl bli varmt?

När jag kom hem från jobbet var jag trött och kinkig, men ändå körde vi ett pass Jillian och jag svettades som en gris och känner mig faktiskt väldigt nöjd. Level 3 körde vi för första gången och det var jobbigt som fan, men ändå inte. Det gjorde mig glad och nöjd att känna att jag orkade så mycket mer än när vi började träna för drygt två år sen.

Vi åt broccoli- och purjolökspaj till middag och min man sprang till bussen och är snart på väg till Stockholm. Jag och tjejerna ska gå upp och lägga oss och se ett avsnitt Vampire Diaries  innan vi somnar. På fredag kommer en man och lagar torktumlaren.

Inga kommentarer: