söndag, mars 10, 2013

Tekniska problem

Jag tycker de senaste dagarna har präglats av tekniska problem. I fredags på jobbet krånglade mailen, sen krånglade den norska banken och sen krånglade skrivaren. Trots det fick jag en hel del gjort och kom från jobbet redan klockan ett. Jag handlade och åkte hem och fick ont i magen och hade lite tekniska problem med min dator och förberedde inget alls innan min man kom hem från Linköping.

Vi åt ostbågar till förrätt och panerad ost med stekt potatis och tartarsås till middag och vi såg en konstig film som var ganska bra; Jeff, Who Lives At Home. Och för ovanlighetens skull var det ingen som somnade i soffan...

I går vaknade jag klockan sju och skulle installera ett spel på min dator och cirka 12 timmar senare var jag klar eftersom jag hade tekniska problem. Och internet slutade fungera. Och allt annat slutade att fungera. Men vi åkte och handlade och beställde ett nytt modem och sa upp C More och till middag åt vi biff och rotfruktssallad med gremolata och såg två filmer, varav den ena ju var Basic Instinct som jag inte sett på år och dar och jag kom tydligen inte ihåg något alls, men bra var den.

Idag har jag spelat spelet med lite tekniska avbrott och vi åt tacos till middag och vi har sett Sons of Anarchy och det gick verkligen inte bra för dem idag alltså... Nu ser vi ett avsnitt av That 70's Show och snart ska vi gå och lägga oss och i morgon bitti ska vi till ortopeden med Debbie som fortfarande har ont i sitt knä.

#45

Inga kommentarer: