lördag, mars 02, 2013

Lördag

Kort efter jag skrev gårdagens inlägg fick jag reda på att den efterlängtade konserten med John Prine blivit inställd. Syrran och jag blev förstås mycket besvikna, men bestämde oss för att ha tjejmåndag istället och det går såklart bra det med.

I morse vaknade jag tidigt och gick ner och såg ett avsnitt Vampire Diaries innan min man steg upp och när vi åt frukost tittade vi på Days of Our Lives och konstaterade att det räcker att se ett avsnitt i veckan, man hänger med rätt bra ändå...

Dagen har vi tillbringat på Erikshjälpen där vi köpte en barnstol, som min man ska piffa upp med lite svart färg, och två fina vaser. Vi åkte till Hornbach och kollade på kakel och klinker utan större framgång och på Rusta hittade vi precis de tavellister vi behövde. Eftermiddagen tillbringade jag med att jobba medan min man städade undan i vardagsrummet och här är nu hur fint som helst.

Middagen bestod av biff, klyftisar, stekt sparris och sambal och nu ser vi Nine to Five och innan jag går och lägger mig borde jag faktiskt packa väskan.

#37

Inga kommentarer: