onsdag, februari 13, 2013

Världens nyttigaste middag?

Vi åt kanske världens nyttigaste middag ikväll, osthjärtan, parmaskinka och vin... Gott var det i alla fall och faktiskt helt tillräckligt... Min man var en timme sen med tåget och när han kom hem hade jag tänt ljus och hällt upp vin och vi stod i köket och åt osthjärtan och parmaskinka och drack vin och jag gjorde baguettedeg och jyckarna fick mat och vi stod och pratade och konstaterade att vi inte behövde mer middag än så. Så vi kollade Nashville och Biggest Loser och drack lite mer vin och nu är det snart dags att gå och lägga sig.

Debbie har trängts hela natten, medan Dolly och Daisy har legat stilla som två änglar. Debbie ålade runt och jag drömde att min man var agent eller spion och när jag vaknade var jag allt annat än utsövd men lyckades vara på jobbet strax efter nio.

När jag kom hem från jobbet pratade jag med Syrran i telefon och fick recept på en chokladfondant som jag tänker göra till min man i morgon och vi borde verkligen gå och lägga oss för i morgon måste jag stiga upp tidigt och baka frukostbaguetter...

#20

Inga kommentarer: