torsdag, februari 28, 2013

Vampyrer och shopping och sånt

Idag ringde Syrran för att fråga om Vampire Diaries var något att se och jag sa Gör det! Gör det! För jag tycker verkligen att det är något att se. Jag vill titta mest hela tiden och längtar tills jag ska gå och lägga mig så jag får se ett avsnitt på padden. Däremot en sak som verkligen stör mig med VD och Angel och True Blood och Twilightsagan, är att alla vampyrkillar ska gå omkring och vara så svåra och deppiga och ha hela världen på sina axlar och hela tiden säga att de inte förtjänar sin flickvän. Låt din flickvän bestämma själv! Vill jag skrika.

Igår var vi på Ikea och köpte det fina svarta trädgårdsbordet med tillhörande stolar och jag längtar tills det är dags att inviga det, men det dröjer väl tyvärr ett par månader till, även om de senaste dagarnas sol lockar mig att tro att trädgårdsbordstiden är nära, nära. Vi köpte även en ny fåtölj till vardagsrummet och eftersom min man och jag tydligen tycker om att göra det svårt för oss, köpte vi en vit, vilket ju inte är så smart när man har tre egensinniga jyckar... 

På lunchen åkte jag till Emporia med Josefin och efter jobbet tog jag bussen till Burlöv Center. På Emporia köpte jag en kudde till nya fåtöljen och på Burlöv Center hämtade jag hårprodukter på posten och när jag kom hem hade min man nästan maten färdig. Dagens middag bestod av kyckling med nudlar och receptet har jag fått av Katta. Mycket, mycket gott!

Nu är jag mätt och trött och har ont i huvudet, men ont i huvudet är nog snäppet bättre än ont i magen, vilket jag hade tidigare ikväll. 

Och nu leker Gordon Ramsey Hells Kitchen i ett fängelse?

#35

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Nämen! Har ni också lagat rätten nu :-D. Kul att ni tyckte om det!
Jag tänkte jag skulle kolla Vampire Diaries när jag står på trampen. Bara! Jag får inte titta på den om jag inte trampar. Det är nog en bra pepp va?

åsa sa...

Ja! Jättegott! Tack för recepet!!!
ja, Vampire Diaries på trampen är nog en bra motivation! :-D