fredag, februari 15, 2013

TGIF och Alla Hjärtans Dag

Äntligen fredag och äntligen har vi bil igen! Jag är galet trött och hoppas på att gå och lägga mig tidigt i kväll. Efter räkor och Grey's förstås...

Igår började Dolly Alla Hjärtans Dag med att äta baguettedegen som låg och jäste på diskbänken. Jag blev såklart skitförbannad och min man fick cykla till macken och köpa bullar. Inte riktigt vad jag hade sett fram emot om man säger så... Vi läste på nätet att deg kan jäsa i magen och bli till alkohol så att hunden blir lite berusad. Vi märkte inte av någon berusning på Dolly...
Fyllehunden Dolly
Efter frukosten tog vi bussen ner på stan och gick och kollade i affärer och shoppade lite småsaker här och där och när vi kom till Centralen hade vi egentligen tänkt äta lunch, men vi var fortfarande mätta efter frukosten så vi tog tåget till Emporia i stället.
Promenad genom stan
Min man var där
Och jag var där...
På Emporia promenerade vi runt så att jag fick ont i fötterna och köpte mig ett par nya skor och klockan blev tre och vi bestämde oss för att äta lite pasta och dricka lite vin.
Emporia
Lunchpastan
Fina hjärtan inne på Emporia
Efter den sena lunchen handlade vi kvällens mat och tog tåget och bussen hem och fortsatte Alla Hjärtans Dagfirandet med att dricka champagne och äta pilgrimsmusslor med pancetta och sen lagade vi oxfilé och svamp och aioli och krossad potatis och tittade på Can't Buy Me Love. Precis som vanligt... Vi var trötta efter en hel dags promenerande så vi tänkte lägga oss tidigt, men fastnade framför Malibu Country och klockan hann bli elva innan vi kom i säng och jag som trodde jag skulle läsa somnade med boken i handen.
Fin Alla Hjärtans Dagbukett som jag fick av min man
Daisy firade också
Och Debbie gjorde sig söt
Kvällens meny 
Förrätten - Huvudrätten gjorde sig inte på bild... 
Och nu är det som sagt äntligen fredag och jag väntar på att min man ska sluta jobba och åka och handla något gott förtugg och jag ska tända lite ljus och öppna lite vin.

#22

Inga kommentarer: