tisdag, februari 12, 2013

Malmö i snö

Jag började titta på en ny serie på SVTPlay igår kväll (när jag egentligen borde sovit), Gengångare hette den och var faktiskt ganska obehaglig. Faktiskt så att jag kände att jag inte borde se den helt själv. Men det gjorde jag. Och kommer förmodligen att se ett avsnitt i kväll när jag gått och lagt mig. 

När jag promenerade till jobbet hade jag kameran med mig på jakt efter något blankt och det gick väl inte så bra... Även om jag faktiskt tog ett foto till slut...
Morgon i Malmö
När jag kom hem från jobbet gick jag en ganska lång runda med Debbie och hon var hur duktig som helst och sen tog jag med mig Dolly och Daisy på en lite kortare runda och Daisy skuttade och dansade i snön medan Dolly ville gå hem. 

Vi har haft en mysig kväll med Biggest Loser och träning och soffhäng och jag har försökt att planera middagen till Alla Hjärtans Dag. Jag kan inte bestämma mig för om det blir toast skagen eller pilgrimsmusslor till förrätten och champagnen, men förmodligen blir det lite av båda och till huvudrätt har jag svårt för att bestämma mig för om vi ska ha Hasselbackspotatis eller krossad potatis. Men oxfilé och aioli lär det bli. Champagnen är inköpt och alldeles rosa och vi har faktiskt köpt hjärtformade ostbågar också. Eller osthjärtan. 

#19

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Osthjärtan är jättegoda! Perfekt till Alla Hjärtans Dag ju! :-D. Låter som himla god middag ni ska äta...

åsa sa...

Mmm... himla goda hjärtan alltså! :-)