fredag, januari 11, 2013

TGIF!!!

Äntligen fredag den här första veckan efter jullovet! Veckan har gått förvånansvärt fort och det är lite svårt att förstå att det redan är fredag. Men fredag är det, jag har ont i huvudet och ska ta en treo/Loka, jag har byxor på mig (JAG har BYXOR! B.Y.X.O.R!!!) på väg till bussen ska jag köpa vita tulpaner, vi ska äta räkor till middag, se de två sista avsnitten av True Blood och i helgen ska vi bli klara med matrummet.

Veckan har gått bra. Vi har tittat en del på True Blood, i tisdags kväll åkte min man till Stockholm och jyckarna gjorde mig sällskap i sängen. Vi har bestämda platser nu så vi trängs inte så mycket om nätterna längre och det är vi nog alla lika nöjda med. Kanske inte Debbie som får ligga nere vid mina fötter utan täcke. Min man kom hem i onsdags och igår var vi och köpte byxor till mig. Jag har inte haft riktiga byxor på år och dar och har verkligen saknat att ha något att bara slänga på mig när vi ska åka och handla eller gå ut med jyckarna. Det känns inte riktigt praktiskt med kjol och klackar när man är ute i skog och mark och trampar med jyckarna... Så nu har jag äntligen köpt byxor. Och så lätt det var att klä på sig i morse! Byxor och blus och sen var jag klar! Inget krångel med att hitta ett par hela strumpbyxor eller en underklänning...

Jag hade tänkt gå från jobbet vid tre, men jag jobbar så långsamt idag så det får nog bli vid fyra som vanligt... Skönt att det är fredag!

Inga kommentarer: