måndag, januari 14, 2013

Sommar och sol och huvudvärk

Jag längtar efter solen och sommaren och våren och bara ben och klänningar och små koftor och att äta frukost i trädgården och grilla och sitta ute hela kvällen och hallon och jordgubbar och vinbär och jag bara längtar och låtsas inte om att trottoaren är vit av snö...

I morse när jag vaknade hade jag ont i huvudet och var tröttare än tröttast så jag låg kvar i sängen ända till kvart i åtta och när jag gick upp för att duscha kände jag mig yr. Så yr att det var obehagligt att ta sig ner för trapporna och duscha. När jag kom upp igen la jag mig på sängen och vilade en stund och bestämde att det nog var bäst att jag tillbringade morgonen hemma och det slutade med att jag jobbade hemifrån för jag har haft ont i huvudet och varit lite småyr mest hela dan.

Jag har fortfarande ont i huvudet, men är inte yr i alla fall och så snart Project Runway har tagit slut så ska jag och tjejerna gå och lägga oss. Och i morgon ska jag inte gå till tandläkaren. Eftersom jag inte mådde bra idag kändes det säkrast att avboka morgondagens tid.

Inga kommentarer: