söndag, januari 20, 2013

Mat och jyckar och vin och sånt...

Jag vaknade tidigt i går morse och hade ont, ont, ont i huvudet, stapplade upp och fick tag på en tablett och gick och la mig igen, kunde inte somna om så jag fick väcka min man och be honom ta en våt handduk jag kunde ha på pannan och sen kunde jag somna. Jag vaknade klockan nio av att min man messade att frukosten var klar och jag hade fortfarande ont i huvudet och ville ta treo men hade inget att skölja ner den med så min man åkte och köpte Coca Cola till mig. Jag tog min treo, fick ett mess av Annette som undrade om jag var sugen på Spille, det var jag ju och jag klädde på mig och promenerade dit med Debbie. Debbie och Savon busade, Tyler jagade kaniner och Annette, Tomas och jag promenerade. Vi skildes åt, Debbie och jag promenerade hem och hon sov resten av dagen. Jag åt lunch och frös som en gris och packade ner glas och ramade in en tavla och fortsatte att frysa som en gris så jag tog ett långt härligt bad med min man och en flaska mousserande vin. Efter badet somnade jag på sängen, som vanligt, och när jag vaknade visste jag inte vilken dag det var eller hur dags eller om jag skulle gå och jobba. Lättnaden när jag insåg att det fortfarande var lördag och att vi skulle börja på maten... Vi åt anka och sötpotatis och brysselkål och trattkantarellsås och såg 21 Jumpstreet, filmen.

I fredags tände jag alla ljusen medan min man var och handlade och sen åt vi parmaskinka och lagade middag som bestod av oxfilé och en sallad på rostade rotfrukter och gremolata. Vi åt och drack och efter maten rökte vi cigarr och lyssnade på musik och hade det hur mysigt som helst.

Idag har jag inte gjort något vettigt, men det är ganska skönt det med. Solen skiner och vi sov för länge och sen åt vi frukost och läste tidningen lite för länge och nu har jag suttit med min treo alldeles för länge. Jag borde ställa mig på trampen en stund och få dagens träning avklarad, men jag ska bara...

Inga kommentarer: