söndag, september 16, 2012

Jag är vaken

Jag vaknade som vanligt klockan sex och orkade inte ens försöka att somna om. Så jag steg upp och nu sitter jag nere i soffan framför datorn och funderar på vad jag ska hitta på. Jag dricker en latte eftersom jag har ont i huvudet, men eftersom jag även har lite ont i magen borde jag nog inte dricka någon latte.
Fin förrätt
Igår var vi hos svärmor och åt rullader och det var hur gott som helst och jag blev hur mätt som helst och orkade knappt någon efterrätt som bestod av glass och färska hallon. Och sen hjälpte vi till att bygga en lampa och fixa datorn och komma med råd om iphonen och sen fick vi i gengäld reda på hur man gör ett tyskt y (ü) på telefonen...
Fina rullader
Strax efter nio åkte vi hem och jag var så trött, så trött och ville gå och lägga mig meddetsamma och det gjorde jag nästan också. Nästan.
Soon to be fin lampa
Idag har jag tjejsöndag utan några speciella planer. Mer än att Daisy och jag ska ut och springa förstås...  Kanske ser jag en film, kanske läser jag, kanske planerar jag nästa veckas middagsbjudning...? Kanske gör jag allt på en gång...?

Jyckarna äter crème fraiche
Oj! Nu stiger min man snart upp!

Inga kommentarer: