fredag, augusti 24, 2012

TGIF!!!

Jag vaknade när klockan ringde och tänkte "undrar vad vi ska hitta på idag, vi har väl inga planer..." och sen insåg jag att det inte var lördag utan bara fredag och blev lite ledsen... Men fredag är ju inte illa det heller och jag firade med en fredagslatte i morse.

I onsdags var jag ju hemma med huvudvärk och magvärk och Modern kom förbi med en kasse grejor hon inte ville ha kvar och jag börjar känna mig som den lokala sopstationen, men får skylla mig själv som inte säger nej. Jag har inte ens kollat i kassen och det borde jag kanske göra... Annars hände det inte mycket mer än att jag satt runt och kollade på Project Runway och 90210 och spelade SongPop och sen var det dags att gå och lägga sig.

I torsdags kände jag mig bättre och tog mig till jobbet, men innan jag kom så långt tappade jag tålamodet med jyckarna. Dolly åt kattmat och tog en visp i köket och vägrade gå när vi var ute och Daisy ville inte kissa och Debbie var dålig i magen och kletade bajs på Daisys koppel och jag var helt slut när det var dags för mig att gå till jobbet. När jag tog bussen hem från jobbet fick jag ont i magen och skulle egentligen cykla till Coop för att handla till kvällens middag, men satt i stället i soffan och undrade hur länge jag skulle ha ont i magen och när jag kände mig tillräckligt bra för att cykla iväg, började det att ösregna. Sen fick jag ont i magen igen, men till slut gick det över så mycket att jag kunde bege mig iväg. När jag skulle ta cykeln hade en korsspindel gjort ett nät över dörren till garaget och den vägrade flytta sig trots att jag bad den snällt. Senare på kvällen läste jag att spindlar hör dåligt så det var kanske därför?

Min man kom hem från Stockholm på torsdagskvällen och Debbie och jag och min rosa mjukisdress gick och mötte honom vid bussen och när vi kom hem åt vi ostfondue och tittade på Masterchef tills klockan blev mycket.

Och det är bara ett par timmar tills det är dags att gå hem och fira fredag och solen skiner så kanske blir det lite vin och förtugg i trädgården innan maten...?

Inga kommentarer: