söndag, juli 01, 2012

Tjejsöndag vol 6

Dolly och Daisy och jag ligger i soffan och kollar The Big Bang Theory och min man är och spårar med Debbie och jag dricker treo och äter choklad och när vi är klara ska vi gå ut en sväng. Jag har inga planer för idag mer än att jag vill sitta ute i trädgården och läsa. Ja och så måste jag planera vad jag ska ha med mig till Stockholm förstås...

I fredags åkte vi till Ikea och ingen av oss kom ihåg vad det var vi skulle ha, men vi plockade på oss lite servetter, fotoramar och tavelhyllor och åt lite lunch och på vägen hem handlade vi mat och Debbies medicin och när vi kom hem regnade det och vi satt i soffan en stund och plötsligt var det strålande sol och vi gick ut i trädgården och drack vin och åt minimozzarella och spelade trädgårdsyatzy tills det var dags att gå in och göra den franska potatissalladen och min man grillade den gravade oxfilén och sen såg vi The Descendants.

Igår vaknade jag tjugo över sex (vilket jag tycks göra mest hela tiden...) och hade ont i magen och steg upp och gick ner och la mig i soffan och surfade en stund och till slut somnade jag och vaknade när min man steg upp halv nio. Debbie steg också upp då och rusade fram till mig i soffan och kelade och kelade och kelade och hon är ju så mysig när hon är så kelig! Vi åt frukost och segade och gick en långrunda med Daisy och Debbie och när vi kom hem var det nästan dags för lunch och vi satt ute och åt resterna av oxfilén och sen cyklade jag till Netto och min man klippte gräset och jag rensade ogräs och klippte bort vissna blommor på rosorna och det var så varmt och kvavt och svetten bara rann så jag parkerade mig med en bok och ett stort glas vatten i solstolen och hade det bra. Min man gjorde mig sällskap efter en stund och vi låg och hade det bra i solen tills det var dags att gå in och laga lammfilé med klyftpotatis och aioli och se Water for Elephants.

Jag hoppas det är inbillning, men det känns som om jag har lite ont i halsen...

Inga kommentarer: