onsdag, juni 13, 2012

Hur är det möjligt?

Två dagar i rad har jag lyckats vara först på kontoret och jag undrar: Hur är det möjligt? 
Igår var det tack vare att min man skulle ta tåget till Göteborg klockan åtta, så vi steg upp samtidigt och tog samma buss, men idag? Jag vaknade sex och tänkte somna om, men var pigg och bestämde mig för att läsa en stund i stället, men insåg att jag lika gärna kunde stiga upp och göra mig i ordning. Så det gjorde jag. Jyckarna var ovanligt medgörliga idag, även om någon bestämde sig för att leka i vattenskålen och hälla ut vatten över halva köksgolvet precis innan jag skulle gå till bussen...

Och jag hade tur med bussen i morse, behövde knappt springa alls på min stukade fot,

Igår gick jag från jobbet vid halv tre och när jag kom hem satte jag mig i trädgården med en bok och tre jyckar. Det var riktigt varmt och soligt och Dolly låg och njöt och Debbie och Daisy slogs och bråkade och jag åt chips och drack ett glas rosévin och min man blev försenad på grund av ett signalfel och när han äntligen kom hem åt vi räkor och kollade på ANTM och Project Runway och kom i säng alldeles för sent. Tror klockan var närmare halv ett när vi släckte. Min man steg upp fyra i morse. Då var jag medvetslös.

I eftermiddag kommer Annette och jyckarna och busar och fikar i trädgården och jag hoppas verkligen att solen tittar fram! Men det var skönt i morse och säkert skönt i eftermiddag också.

Nu börjar jag få lite bråttom. Känner hur stressen kryper i mig, men snart är jag i alla fall redo att gå hem...

Inga kommentarer: