torsdag, januari 05, 2012

Torsdag

Jag hade sovmorgon i morse. Jag vaknade åtta och undrade om det inte var dags för min man att stiga upp och jobba och när han och Debbie gått ner låg jag kvar i sängen och sov ända till tio. Så skönt det kändes! Att ha hela sängen för sig själv! Debbie har legat på tvären mellan oss halva natten och gjort sitt bästa för att knuffa ner mig och jag har ont i ryggen och jag har ont i nacken. I nacken för att jag varit tvungen att sova med huvudet högt på grund av bihålorna och det är ju en alldeles onaturlig vinkel för mig.

Men jag har inte lika ont i bihålorna idag och det är jag glad för. Jag kan till och med säga att jag knappt har ont alls. Och jag känner mig mycket piggare. Idag känner jag mig nästan lite livfull och har busat med Debbie och skällt på min man och känner mig ändå inte helt utmattad som jag gjorde igår. Igår tillbringade jag hela dagen i soffan. Jag sov och slösurfade och slökollade tv och helst av allt ville jag se Ghost Whisperer, men den hade vi inte så jag beställde alla fem säsongerna på Amazon i morse så nu har jag något att se nästa gång jag är sjuk. Eller ensam hemma...

Jag jobbade inte så mycket igår, men tänkte att jag ska ta en timme eller två nu. Kanske mer i eftermiddag eller i helgen. Vi har inga planer mer än att vi ska på middag hos svärmor i morgon. Ja, och så ska vi försöka laga en läcka som uppstått under natten. Min man upptäckte för en stund sen att det droppade vatten i soffan och det är från balkongdörren i sovrummet så nu måste vi vara händiga och stoppa läckan. Hur nu det ska gå?

Inga kommentarer: