torsdag, januari 26, 2012

TGIT!!!

Sååå skönt att det är torsdag, men jäklar vad jag är trött!!! Trött och omotiverad att jobba. Helst vill jag bara lägga mig ner här i soffan och somna en stund... Igår kom jag i säng alldeles för sent. När min man åkt somnade jag i soffan, vaknade och såg att jag fått en massa sms av min man, svarade honom, gick ut med Dolly och Daisy, la mig i soffan med Debbie och somnade igen. Vaknade kvart över ett, gick och la mig och har trängts med Debbie hela natten. Hon har legat på mig och om mig och över mig och runt mig och jag tycker inte jag gjort mycket annat är försökt knuffa bort henne. Utan resultat. Och så har jag drömt konstigt förstås. Jag drömde något om att jag fick en liten groda i sängen. Det var mycket obehagligt...

När klockan ringde i morse stirrade jag på den en stund utan att förstå vad jag skulle göra. Till slut snoozade jag, vaknade till liv och spelade Wordfeud så att min man såg att jag var vaken och började chatta med mig tills jag hellre ville somna om en stund.

Och när jag vaknade insåg jag också att jag glömt göra baguettedegen igår. Så vi får lösa baguetten till räkorna ikväll på något annat vis.

Nä, om jag skulle gå och ta mig en treo för omväxlings skull...

Inga kommentarer: