fredag, januari 21, 2011

TGIF!!!

Äntligen, äntligen fredag igen!!!

Jag är så trött, så trött, men på ett behagligare vis än igår. Idag känns det okej att jag är trött, förmodligen för det är fredag. Men jag har sovit gott inatt och jag gick och la mig i okej tid. Elva släckte vi efter ett avsnitt av Solsidan i sängen.Ost- och vinprovningen igår var finfin. Vi fick elva fina ostar varav det endast var tre jag inte provat tidigare. Goda viner och gott bröd och spännande marmelader bjöds det till. Efteråt var jag så mätt så mätt, men det var det värt! I över två timmar provade vi ostar och lyssnade på spännande osthistorier och jag skulle faktiskt kunna tänka mig en repris idag. Så gott och intressant var det. Min man kom och hämtade mig vid halv tio när det var slut och när jag kom hem provade jag mina senaste HM-fynd och sen tränade jag en kort stund innan jag kröp i säng.

Ikväll äter vi räkor och dricker vitt vin och funderar på om vi ska hyra Inception eller om vi ser Masterchef US.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Det vattnas i munnen på mig av denna bilden!! Gott!

åsa sa...

På mig med! :-)

Christine sa...

Familjen ost, kan man nästan säga att ni är. ;) "Låter" kanske inte så mysigt... men det är det! Ni verkar ju kunna så mycket om sånt också, typ vin, ost och charkuterier. Anna brukar alltid ha nån ny smakrik, krämig ostsort på lut.

Det ser ljuvligt gott ut, speciellt med de söta marmeladerna till! Vilken härlig present!

Ridgekatten sa...

Mums vad gott det ser ut! :)
Vad blev det för film då?
Inception tror jag man antingen gillar skarpt eller avskyr. Var och såg den på bio när den kom - jag älskade den, kompisen tyckte den var apkass...
Jag gissar att du nog kommer gilla den.
lördagshälsningar!

åsa sa...

@Christine: Jo, familjen ost är nog en bra beskrivning. Ost, vin och köttprodukter går alltid hem :-)
Det var fantastiskt gott! Men jag fick nog en överdos av marmeladerna... Lite väl mycket blev det till slut... :-)

@Annette: Det blev Inception i lördags. Jag tyckte om den, trots att jag inte fattade så mycket. Jag är sugen på att se den igen och se om jag kanske fattar lite mer...:-) Jag börjar omvärdera DiCaprio, får kanske se fler filmer med honom... Han blir ju bara bättre och bättre.