onsdag, januari 19, 2011

Jobb och mat och vin


Jag höll på att inte komma iväg från jobbet ikväll. Tjugo i sju fick jag tvinga mig att stänga av datorn och rusa runt och släcka och kolla så att allt var stängt och låst. Sen fick jag småspringa till bussen. Egentligen hade jag lätt kunnat jobba minst en timme till. Kanske två... Men jag var hungrig och ville hem till min man och mina hundar.

Maten var nästan klar när jag kom hem och jyckarna var på gott humör. Daisy skuttade runt och när min man kallade på henne, kom hon skuttande till mig. Lilla söta tröga gullvovven! Chicken Tikka åt vi och vi öppnade en flaska vin eftersom det faktiskt är onsdag och jag behövde något uppmuntrande efter alla utbetalningar jag tillbringat eftermiddagen med.

Sen blev det två avsnitt Masterchef, först USA och sen Sverige och om en stund ska jag gå och lägga mig och läsa lite i Blindsighted. Och i morgon är det dags för en ny, lång dag på jobbet med massor att göra. Men i morgon avslutar jag dagen med en ost- och vinprovning som jag fick i födelsedagspresent av tjejerna och det ser jag sjukt mycket fram emot! Bästa sättet att börja veckans avslut med ju!

Inga kommentarer: