tisdag, januari 18, 2011

Huvudvärk och sötsaker

I morse vaknade jag med huvudvärk och försökte somna om. När jag vaknade igen och steg upp hade det blivit värre och när jag var på väg till jobbet hade jag så ont att jag mådde illa. Men Katta hade köpt med sig latte och jag tog en treo och lite julmust och sen kändes det bättre och vid lunch kände jag mig riktigt okej. Det gick inte så bra på jobbet, jag hade koncentrationsproblem och framåt eftermiddagen fick jag ont i huvudet igen. Jag tog bussen hem klockan fem trots att jag egentligen hade tänkt jobba till sex eller sju. Bussen var nästan två minuter tidig och det var ren tur att jag hann med den.

När vi kom hem la jag mig i soffan och snörvlade och slösurfade tills min man hade maten klar. Ikväll blev det thaitorsk som jag glömde att fota. Jag kände mig matt och sjuk och frusen efter maten och tittade på tv tills det var dags att träna. Jag trodde inte att jag skulle orka, men tjugo minuter cardio blev det till slut.

Igår tittade jag på bilder på cupcakes på nätet och jag önskar verkligen att jag var en sån person som gillar att baka. Det är ju så fint med hemmabakade kakor och tårtor och hemmalagat godis och söta efterrätter. Man kan ju dekorera precis hur som helst! Igår var jag sjukt sugen på att baka fantasifullt dekorerade cupcakes, men insåg att det helt enkelt inte är min grej eftersom jag tycker det är ganska tråkigt att baka och inte är jag så förtjust i sötsaker heller...

Inga kommentarer: