onsdag, december 22, 2010

TGIW!!!

Äntligen fredag!!! Typ fredag i alla fall, det är sista arbetsdagen för mig den här veckan. I morgon har vi stängt och i övermorgon är det ju julafton! Redan liksom!? Men jag klagar inte. Jag älskar julafton! I eftermiddag ska jag försöka gå vid fyra och håller tummarna att det kommer en lämplig buss som tar mig hem. Det har ju varit lite sisådär med bussarna de senaste dagarna. Men jag har kommit hem och det är ju det viktigaste. I eftermiddag ska jag försöka hinna planera, packa in julklappar och börja städa innan min man kommer hem. Speciellt packa in julklappar.

I morgon har jag fullt upp med att köpa julklappar till Syrran, Modern, Roffe och Styvsyrran med familj. Och så måste jag köpa hårprodukter och make up och strumpbyxor till mig. Och så ska vi packa och planera och städa och köpa mat och vin och julklappar till jyckarna och det hade varit himla bra om vi hade hunnit tvätta lite också...

Och sen är det julafton och vi åker ner till landet och firar och vi ska inte vara tillbaks på jobbet förrän på tisdag och det är ju hela fem dagar ledigt!

Inga kommentarer: