fredag, december 17, 2010

TGIF!!!

Åh, så skönt att det är fredag och åh, så mysigt det är med snö! Mindre mysigt var det igår när jag höll på att inte komma hem i snöstormen. Jag jobbade till strax efter sex och gick en sväng på stan för att leta julklappar till min man. Jag hittade vad jag skulle och kom till bussen precis innan den dök upp. Nöjd och glad satte jag mig på bussen och sms:ade till min man att jag snart var hemma. Efter två hållplatser gick bussen sönder. Framdörrarna gick inte att öppna och busschauffören gjorde omstart på omstart, men inget hjälpte. Bussen gick inte att köra vidare så det var bara att kliva av i snöstormen. Min man erbjöd sig att hämta mig. Så jag tog en annan lämplig buss och hoppade av någonstans mitt ute i ödemarken där min man plockade upp mig. Det kändes som ödemark i alla fall. Vitt överallt, inga fotsteg, inga människor.

Vi åt räkor och tittade på tv hela kvällen, Gordon Ramsay hade LeAnn Rimes och Alyson Hannigan som gäster i sitt matprogram och det var ju kul!

Ikväll är det julfest i Köpenhamn. Jag hade tänkt stiga upp tidigt, tidigt i morse och träna innan jobbet. Men det blev inte så. Jag ville hellre sova en stund så jag hann varken träna, locka håret eller sminka mig. Men jag packade ner både kläder och smink så lite festlig kan jag nog bli tills det är dags...

Jag har bara en julklapp kvar att köpa till min mans kalender och två till julafton. Sen har jag ju förstås alla andras julklappar kvar, men jag vet åtminstone vad jag ska köpa och det är ju halva jobbet.

Vad jag har gjort tidigare i veckan har jag ingen aning om. Förmodligen jobbat och köpt julklappar...

Men nu är det fredag och snart ska jag byta om och snygga till mig inför julfesten.

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Hoppas att ni får jättekul på julfesten! Så synd att jag missar den :-(

åsa sa...

Ja, det var faktisk jättekul och jag saknade verkligen dig där!!! :-)