fredag, december 03, 2010

TGIF!!!

Äntligen fredag!!! Och jag väcktes kvart i fem av att en granne var ute och skottade snö. Tyvärr hade jag huvudvärk och somnade inte om på en lång stund.

Min man är på väg till Stockholm och jag har tagit semester. Idag ska jag bara ta det lugnt med jyckarna. Förutom när jag tillbringar dagen med att leta julklappar på Burlöv Center... Fast jag är inte bara ute efter julklappar, jag måste ju köpa saker till mig också.

Igår gick det faktiskt riktigt bra på jobbet igen. Skönt! Jag är inte alls lika stressad längre. Men för säkerhets skull har jag tagit med mig lite jobb hem. I fall om att jag skulle ha tråkigt nu när jag är ensam hemma i 36 timmar... Men det känns skönt att jag inte måste jobba. Att jag kan välja om jag vill eller inte...

Igår låtsades vi att det var fredag och åt lyxig middag och drack lyxigt vin och tittade på ANTM och blev glada att rätt tjej vann. I kväll ska jag äta varmrökt lax och titta på Idol. Och jyckarna får inte sin kvälla förrän vid halv ett då jag är säker på att jag inte träffar på någon. Tycker det är så jobbigt att träffa folk när jag bara vill gå in och lägga mig.

Hmmm... Undrar vad jag mer ska hitta på idag? Jag borde kanske tvätta lite? Plocka undan? Läsa? Träna måste jag i alla fall. Jag tänkte träna nu på morgonen innan jag sticker och handlar, men jag tror jag väntar till i eftermiddag eftersom jag har lite ont i huvudet. Träningen har varit lite sämre den här veckan. Jag har tränat varje dag, men jag har inte orkat träna så mycket som jag borde ha gjort. Och det har bara blivit cardio, ingen styrka... Dåligt! Men ändå bra att jag gjort något. För jag ska tänka positivt.

Nä, nu ska jag nog läsa en stund innan jag stiger upp och börjar dagen... Den lediga fredagen...

I gårdagens lucka: Två nagellack!
I dagens lucka: En julskiva!

Inga kommentarer: