måndag, november 08, 2010

Tråkig helg

Jag har ont i huvudet och har sovit dåligt hela natten. Jag har haft konstiga, konstiga, KONSTIGA drömmar och undrar var jag får allt ifrån? Helgen har faktiskt varit ganska tråkig och det blev inte mycket till halvdag i fredags. Jag kom inte iväg från jobbet förrän efter halv tre. Jag som räknade med att kunna gå strax efter ett. Men det blev en liten runda på stan med min man och jag fick äntligen köpt ny ansiktskräm. Och jag lyxade till det och köpte mig en ny handväska.

Eftersom jag var sur så bestämde vi oss för att ha lite extra god fredagsmiddag. Vi åkte till Ica i hamnen och köpte oxfilé och parmaskinka. När vi kom hem, endast en halvtimme tidigare än en vanlig dag, tände vi ljus och gjorde det mysigt och sen satt vi och åt parmaskinka och drack vin. Gott och lyxigt! Sen åt vi oxfilé, klyftisar och aioli och drack mer vin. Precis vad jag behövde!

I lördags hade jag tänkt jobba men jag var fortfarande sur så det blev inget med det. Istället gick vi ut med hundarna, spelade Sims, tog ett långt härligt bad och sen var dan slut och vi åkte till svärmor på middag. Hos svärmor fick vi grön ärtsoppa till förrätt och en kalopsliknande gryta till huvudrätt. Mycket gott! Och naturligtvis drack vi vin till. Precis vad jag behövde!

Igår vaknade jag och kände mig fortfarande lite sur och hängig men kunde inte hoppa över att jobba. Så efter frukosten gick vi ut med jyckarna och sen körde vi iväg. Katta hade varit snäll och satt in en massa av mina papper i en pärm, så jag hade inte fullt så mycket som skulle fixas men det tog sin lilla tid ändå.

Ca tre timmar senare var jag klar och vi körde till Ica och köpte lunch och middag. Lunchen åt vi när vi kom hem och sen tillbringade jag resten av eftermiddagen i soffan medan min man trädgårdsarbetade. Och sen plötsligt var det kväll och dags att sova.

Inga kommentarer: