fredag, november 26, 2010

TGIF!!!

Så skönt att det äntligen är fredag och så skönt att jobba hemifrån! Jag hade tänkt börja jättetidigt, men alla förberedelser tog tid så jag satte inte igång förrän kvart i åtta. Vilket är tidigare än vanligt såklart, men senare än jag tänkt mig. Tiden går skitfort och det känns som om halva dan redan har gått. Om en stund ska jag väcka jyckarna för en kort morgonrunda.

Igår köpte jag mig världens roligaste leksak; en fjärrutlösare till kameran! Så nu ska jag också få vara med på årets julfoton. Kul kul! Igår tog jag kort på oss när vi satt i soffan och idag fotar jag mig när jag sitter och jobbar.

I morse åt min man frukost med mig innan han gick till bussen. Jag hann förstås inte börja äta innan han var klar. Jag är inte så snabb när det gäller att äta frukost... Men det var trevligt med lite sällskap. Mitt sällskap just nu består av åsas märkliga blandning i iTunes.

Inatt väcktes vi av att jyckarna satte igång att skälla. De brukar inte skälla mitt i natten så vi tyckte det var bäst att kolla så att allt stod rätt till. Anledningen till skällandet verkade vara att en okänd bil stannat på gatan. De känner förmodligen igen alla bilar som hör hemma här i kvarteren...

Och nu är det äntligen fredag och ikväll äter vi sushi och somnar i soffan...

Och faktiskt är det så att jag inte har missat att träna en endaste gång på dessa fem veckor vi har hållit på. Det tycker jag är himla bra av mig! Hurra för mig!

3 kommentarer:

Kattalena sa...

Hurra för dig! Det är ju jätteduktigt!!! Jag är superimpad!

anna sa...

Jag är också imponerad! Duktig du är!

åsa sa...

Jag med!!! :-)

Tack!