fredag, november 12, 2010

TGIF!!!

Äntligen fredag!!! Jag vaknade med huvudvärk och ville helst av allt vända mig om och sova en stund till. Men jag steg upp och tvingade mig att klä på mig och göra mig respektabel nog att gå till jobbet. Vi blev klara i god till och promenerade till bussen i regnet. Och när vi kom fram till hållplatsen och det var dags för bussen att komma, upptäckte jag att jag glömt handväskan hemma. Jag sa till min man att han kunde ta bussen, att jag kunde gå hem och hämta väskan själv och ta nästa buss. Men min man frågade om jag hade nycklar och det hade jag såklart inte eftersom de också låg i handväskan. Så han följde med mig hem och vi bestämde att ta bilen till jobbet. Och tack vare alla uppgrävda gator i stan, var min man inte på jobbet förrän nio...

Jag köpte med mig latte till jobbet fast jag har bestämt mig för att dra ner på latteintaget. Men huvudvärk är ju huvudvärk och jag tar ingen treo längre... Egentligen hade jag tänkt ta med mig kameran och fota på väg till och från jobbet, men regn, latte och kamera kändes inte som någon bra kombo.

Igår orkade jag knappt träna. Jag somnade i soffan innan tio, vaknade och tränade tio minuter och somnade i soffan igen.

Ikväll äter vi sushi och tittar på ANTM. I morgon hoppas jag på att det inte regnar så att vi kan åka till Alnarp och gå med hundarna och fota.

Inga kommentarer: