torsdag, november 18, 2010

Snart fredag...

Skönt att det äntligen är torsdag kväll. Och förstås ännu skönare att det är fredag i morgon och jag ska försöka sluta tidigt. Jag tycker jag har förtjänat det efter att ha jobbat över i stort sett varje kväll i två veckor. Det börjar kännas i kroppen att jag jobbat mycket, men om jag inte tränat hade det varit ännu värre. Jag är trött och spänd i axlarna och nu när det har blivit kallt spänner jag mig ännu mer. Jag är sugen på ett varmt bad, men det hinns inte med en vardagskväll. Kanske hinner vi i helgen...

Snart är det dags att träna, men tills dess tänker jag ligga under filten och värma mig. Jag vet inte vad det är med mig, men jag tycker jag fryser mest hela tiden. Eller kanske inte, men det är allt bra kallt hemma hos oss nu. Speciellt på natten. Jag brukar inte frysa när jag sover, men jag har vaknat flera gånger de senaste dagarna och frusit. Men jag tänker köpa en filt som vi kan ha ovanpå täcket nu i vinter. Helst vill jag ha en pälsfilt.

Och vi har varit duktiga och tränat. Detta är dag 25 och jag har inte bangat en endaste gång! Jag är faktiskt stolt över mig! Två gånger har vi kört yoga den här veckan och redan gång två kände jag mig starkare än gång ett. Idag och i morgon kör vi lite cardio, sen blir det nog yoga i helgen igen.

Inga kommentarer: