söndag, november 14, 2010

Goda middagar, Alnarp och huvudvärk

I fredags hade min man med sig sushi hem och det var så gott, så gott. Vi drack mousserande vin till och det var också gott. Ovanligt gott faktiskt!

Igår hade vi sovmorgon och efter frukosten åkte vi till Alnarpsparken och promenerade med jyckarna. Strålande soligt höstväder, precis som jag vill ha det. Jyckarna tyckte det var kul att komma ut lite, men Dolly ville inte vara med på bild.

Till lunch åt vi varmrökt lax och färska räkor och till middag hade vi ankbröst, ugnad sötpotatis, stekt brysselkål och portvinssås. Middagen var overkligt god. Vi bara njöt!

I morse vaknade jag med huvudvärk och drack treo för första gången på tre veckor. Fast huvudvärken gick inte över så det kändes meningslöst... Men nu väntar tre nya veckor utan treo. Min man gav mig så fina presenter för att jag varit utan treo, så nu måste jag kämpa vidare för att förtjäna dem.

Naturligtvis har vi hunnit med att träna lite i helgen också. Jag var lite sugen på ett extra träningspass nu i kväll, men naglarna var nymålade så det kändes inte som någon jättebra idé.

Nu borde jag gå och lägga mig och läsa en stund, men jag ser Away We Go och kan inte slita mig.

Inga kommentarer: