torsdag, november 11, 2010

Ett tecken

I morse glömde jag nycklarna hemma. Jag tar det som ett tecken på att jag ska gå hem i tid idag. Skönt för jag har förhoppningsvis ett kul paket att hämta på posten ikväll. Men samtidigt jobbigt för jag har alldeles för mycket att göra på jobbet. Igår gick jag också hem i tid och då hade jag ångest för att jag inte satt kvar och jobbade. Det känns som om jag aldrig kommer att bli klar med något hur mycket jag än jobbar och vissa dagar känner jag mig helt uppgiven.

Igår när jag kom hem från jobbet var jag trött och ville helst lägga mig i soffan, men Daisy var på gott humör, så jag tog med henne ut på en rejäl runda. Det var skönt att komma ut och få rensa tankarna lite. Och efter middagen och en stunds vila, så körde vi faktiskt ett pass med Jillian. Fast jag egentligen inte orkade. Men det var inte lika jobbigt som jag förväntade mig och det där passet gick ovanligt fort. Och jag var inte lika slut efteråt som jag brukar. Vi kanske är redo för level 2 snart...?

Idag ska jag försöka vara effektiv på jobbet så att jag kan gå hem utan att ha ångest. Och jag hoppas att jag orkar med en långrunda med Daisy. Och jag hoppas att vi orkar med ett pass med Jillian. Och i morgon är det äntligen, äntligen fredag och jag håller tummarna för att jag kan gå redan vid fyra...

Inga kommentarer: