torsdag, oktober 14, 2010

TGIT!!!

Äntligen torsdag! Och i morgon är jag ledig! Wohoo!

Jag vaknade natten till igår av att jag hade ont i halsen. Så ont att jag inte kunde somna om på en lång, lång stund. Jag somnade till sist och drömde att jag tog en halstablett och efter det gjorde det inte lika ont. Fast när jag vaknade hade jag sjukt ont. Det kändes verkligen som om det var en förkylning på väg. Men jag försökte kurera mig hela dan. Knaprade alvedon och drack te och mineralvatten och när jag kom hem åt jag två mackor med rå hackad vitlök. Riktigt gott faktiskt... Sen åt jag massor med sambal till maten och medan min man var hos sin far låg jag i soffan och drack te och rom och echinagard.

Idag känns det lite, lite bättre i halsen. Åtminstone har jag inte lika ont. I stället känns det som om jag är på väg att bli förkyld. Det kliar i halsen och jag är torr och knaprar alvedon och dricker te och echinagard och hoppas på det bästa. Jag har en stor sjal runt halsen som jag hoppas ska hjälpa. Jag håller tummarna allt vad jag kan! Jag har inte tid att bli sjuk nu! Inte förrän tidigast på söndag, fast helst inte då heller...

Igår planerade jag cocktailpartyt och ikväll ska vi åka och handla. I morgon ska vi också åka och handla och sen ska vi städa. Modern kommer med mat och har Syrran med sig. Syrran får hjälpa mig att fixa den sista maten.

Nä, nu är det nog dags för lite nässpray...

Inga kommentarer: