fredag, oktober 29, 2010

TGIF!!!

Oh, så skönt att det är fredag! Och oh, så skönt att jag har varit ledig och haft det bra hela dan! Lite synd bara att vi inte ska avsluta kvällen med ett gott rött vin... Jag tröstar mig med att det kommer att vara desto godare när vi väl unnar oss ett glas. Eller två...

I morse steg jag  upp först av alla. Halv sju satte jag mig i soffan med tända ljus och kelade lite med min dator. Jag åt frukost vid åtta och halv tio släpade jag med mig jyckarna ut på morgonrundan. Jag tänkte att jag skulle vara lite skojig och tog med mig dem till Spille. Dolly tyckte att det var sådär. Daisy tyckte att det var kul. Det var ingen där så de fick gå lösa. Det firade de genom att stå och lukta på samma ställe en lång, lång stund. På väg tillbaks började det att regna och få saker piggar upp mig som regn.

När vi kom hem åt jag knäcke med avocado och vilade en stund. Sen tränade jag. Jag satte faktiskt på DVD:n med Jillian och körde ett pass. Helt själv! Jag är så stolt över mig! Och efter duschen så var eftermiddagen bara min. Så jag har shoppat lite i iTunes och spelat lite spel, funderat på att beställa lite lack och nu tittar jag på håriga bikers som lagar mat. Snart kommer min man hem. Då ska vi äta räkor och det ser jag fram emot för jag är så hungrig! Trots att jag precis åt ännu ett knäcke med avocado.

Men det har varit fantastiskt skönt att vara ledig idag! Även om dagen gått alldeles för fort...

Inga kommentarer: