fredag, oktober 22, 2010

TGIF!!!

Äntligen, äntligen fredag igen! Jag sitter på jobbet och min man sitter på ett plan till Oslo. Jag har sovit galet dåligt hela natten och bestämde mig för att det var lika bra att gå till jobbet när jag vaknade för jag vet inte vilken gång i ordningen... Så nu sitter jag här helt själv kvart över sju en fredagmorgon. Jag gick förbi Espresso House på väg till jobbet och kände doften av kaffe. Tyvärr öppnade de inte förrän halv åtta. Jag får väl gå ut en sväng om en stund. En fredagslatte hade suttit fint.

Det har varit tokmycket jobb den här veckan. Mycket jobb och sena kvällar nästan varje kväll, men det gör inget för jag känner mig skönt avstressad nu när cocktailpartyt är över. I tisdags jobbade jag bara till fem eftersom vi var på djursjukhuset med Dolly. Vi hittade en knuta på henne i helgen. De tog prov på den och det visade sig att det förmodligen bara var en fettknuta, men vi kan ta bort den om vi vill. Och det vill vi nog, men vi avvaktar lite.

Well, well... Ikväll ska jag försöka komma iväg i tid så att jag kan förbereda fredagskvällen tills min man kommer hem. Tyvärr har jag ingen fantasi så jag vet inte vad jag ska hitta på...

Skönt att det är fredag! Även om det blir lite jobb i morgon också...

Inga kommentarer: