fredag, oktober 01, 2010

TGIF!!! (Eller nåt...)

Jag vaknade nångång mitt i natten och hade jätteont i huvudet. Det känns som om jag har ett svidande pannband på insidan av huvudet. Jag kan knappt röra mig och orkar inte med några ljud och knappt något ljus. Fast jag har vant mig vid ljuset nu, så det känns bättre. Jag har inte sovit jättebra för övrigt i natt. Jyckarna har delat säng med oss. Igår när vi skulle gå och lägga oss blev Dolly lite konstig. Hon tittade upp i taket och rörde ögonen konstigt och verkade inte kunna fästa blicken. Vi blev så klart jätterädda, men som tur var gick det över snabbt. Efter en minut eller två. Därför fick de sova hos oss. Så att vi skulle märka om det hände något mer med henne. Hon har varit normal hela natten och verkar normal nu med. Skönt! Men vi kan ju ändå inte låta bli att vara lite oroliga för henne. Så på det viset känns det "skönt" att jag har ont i huvudet så jag kan vara hemma och hålla koll på henne. En stund i alla fall. Min plan är att huvudvärken ska gå över så att jag kan åka och jobba.

Den här veckan har känts som en riktigt sugig jobbvecka. Jag har typ inte fått något gjort alls.  Känns det som i alla fall. Nu börjar arbetet med årsbokslutet så nästa vecka är det bäst att jag är på topp igen.

Ikväll skulle vi ätit räkor, men jag är mer sugen på kött så det blir biff och aioli. Och svamp. Jag är sugen på att se något, men vet inte vad. Kanske blir det Top Model?

Nu får jag dricka det sista av treon! Jag sköljer ner den med avslagen julmust. Ingen höjdare alls...

Inga kommentarer: