söndag, oktober 10, 2010

Födelsedagen

Jag vaknade vid sex igår, precis som vanligt. Jag låg en stund och funderade på om jag skulle väcka min man, men han vaknade av sig själv och undrade om det inte var för tidigt för presenter. Det är väl aldrig för tidigt för presenter??? Jyckarna kom upp i sängen och gratulerade mig och min man hämtade champagne, en bukett blommor och presenter. Jag kände mig bortskämd! Champagne halv sju på morgonen kändes otroligt lyxigt och faktiskt helt rätt! Jag fick fina fina presenter också. En ny telefon av min man och ett fint lila skal av jyckarna. Och så fick jag ett presentkort till iTunes USA. Och Super Mario Galaxy 2. Jag har använt alla presenter flitigt, utom Super Mario, det hanns liksom inte med igår. 

Min man åkte och köpte frukost och jag låg i soffan och drack champagne och när vi ätit frukost och skaffat nytt simkort till min telefon åkte vi till Skrylle med jyckarna. Det var ju verkligen ett perfekt väder för att promenera i skogen. Solen bara sken och sken. Hur underbart som helst! 

Vi åt lunch när vi kom hem och jag fixade med foton och sen tappade min man upp ett härligt oljigt bad till mig. Det var så skönt och avslappnande att ligga och läsa i badkaret. Min man började på maten och gick ut med hundarna. När jag kom upp ur badet la jag mig i soffan och läste, pratade i telefon, shoppade i iTunes, drack vin och sen kom min man med förrätten som bestod av pilgrimsmusslor, knaperstekt bacon och sparris och champagne till det. Så gott!!! Och sen fick jag en fantastisk huvudrätt; oxfilé, italiensk potatiskaka, rödvinssås, stekta kantareller och krämig savoykål. Sen var jag mätt! Jättemätt! Men det var så gott så gott! Till efterrätt åt vi ost. Fast den fick jag nästan tvinga ner eftersom jag var så mätt. 

Det var en perfekt födelsedag. Jag njöt verkligen av att bli så bortskämd och av att få slappna av och slippa tänka på jobbiga saker. Otroligt avstressande och det var precis vad jag behövde!


Fina hästar i Skrylle. Daisy blev tokig för att hon inte fick hälsa


 Hästarnas fina hage


Höstiga nypon


Jyckarna vet att de ska upp på bänken och posera. Tyvärr innebär deras poserande inte att de tittar in i kameran...


Dolly har kollat Top Model och gör lite avancerade poser...


 Höstsolen lyser genom bladverket


 Dolly är fokuserad på att hoppa


Daisy är fokuserad på något som händer utanför bild


Dolly visar vägen 


Mycket konstiga svampar i Skrylle


Men en svamp kände vi i alla fall igen... 


 Höst i skogen


Min man var ju också med 


 Fler nypon


Massor med nypon

4 kommentarer:

Kattalena sa...

Låter som en helt perfekt födelsedag!!! Och så fina bilder!

åsa sa...

Ja, det var en perfekt dag! :-)

Ridgekatten sa...

Så fina kort! Som vanligt! ;-)
Och stort grattis i efterskott från mig och Tylergubben!

åsa sa...

Tack tack tack! :-)